Alumexx Basic-Line - semi prof

Met de introductie van de Alumexx Basic-Line heeft de fabrikant nu voor iedere gebruiker van rolsteigers haar doelgroep bereikt. Al jaren wordt de fabrikant gevraagd om een iets simpelere steigerlijn te produceren, aangezien de zzp-er, klusser en hobbyist behoefte aan veilige en vriendelijke rolsteiger heeft. 

Door toepassing van 1.6 mm wanddikte in combinatie met een hoogwaardige legering , handmatige TIG-lassen en kwaliteitsonderdelen uit de A-Classe van ASC, is er een pracht concept tot stand gekomen.

De Alumexx Basic-Line kan gebruikt worden tot een werkhoogte van 10.2 meter, welke in de ogen van de fabrikant meer dan genoeg is voor hobbymatig gebruik. De Alumexx Basic-Line is in één maatvoering beschikbaar en heel simpel en voordelig in gebruik. De maatvoering is : 90 cm breed en 190 cm lang. Het grote voordeel hiervan is dat de schoren gewoon langs de platforms geplaats kunnen worden om het opbouwgemak te vergroten. Tevens ontstaat hierdoor nog steeds een grote stabiliteit, welke ruim aan alle Sterkte- en Stabiliteitsberekeningen voldoen van de EN 131 en EN 1004. De professionele rolsteigers en Alumexx Basic-Line mogen NIET gemixd worden.

 

ALUMEXX BASIC-LINEALUMEXX EXTRA

© 2013 - 2023 ASC-Rolsteiger.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel